VORIGE ACTIVITEITEN

BREMPTKERMIS TEN VOORDELE VAN MONTE ROSA

Op 5, 6, 11 en 13 augustus 2017 stond Bierbeek op zijn kop door zijn jaarlijkse Bremptkermis. De opbrengst was ten voordele van Windekind, Salvenbos,Vluchtelingenwerk en Monte Rosa. Dankzij hun enthousiasme kon Monte Rosa op 2000 € rekenen.Bedankt voor deze belangeloze inzet.

UITSTAP LOGISTIEK TE VORSELAAR

Op 9 mei 2017 brachten onze logistiekers een bezoek aan het klooster van de Zusters van Vorselaar. Zij waren in de wolken en onder de indruk van de pracht en praal van het klooster.

TEAMBUILDING NATIONALE LOTERIJ 26/02/2016

CARNAVAL IN MONTE ROSA

Ook in Monte Rosa sloeg de carnavalsgekte toe .

OPBRENGST KALENDER

Rond de eindejaarsperiode werd een kalender verkocht ten voordele van Monte Rosa. De opbrengst hiervan, 1750 €, zal in ieder geval goed besteed worden. Monte Rosa wil dan ook Nico Vical bedanken voor zijn inzet voor dit project.

DE SINT OP BEZOEK IN MONTE ROSA

Ook dit jaar is de Sint ons niet vergeten. Op woensdag 2 december 2015 bracht hij ons een bezoek waar de kinderen en hun ouders enorm hebben van genoten.

AFSCHEID “HOVENIERS” 8/11/2015

HALLOWEEN 2015 IN MONTE ROSA

FUIF 26 SEPTEMBER 2015 TEN VOORDELE VAN MONTE ROSA

FOTO’S REÜNIE 12 SEPTEMBER 2015

VRIJWILLIGERSDAG 10 JULI 2015 DHL

Op vrijdag 10 juli zijn een aantal vrijwilligers van DHL onze technische dienst een handje komen helpen. Hierdoor werd er op korte tijd zeer veel werk verzet en dit werd ten zeerste geapprecieerd . Dank hiervoor.

D’IETEREN KLUSJESDAG

PERSONEELSFEEST 2015

OPENING STUDIO’S DE SHELTER

De Shelter is een samenwerkingsinitiatief van de vzw’s De Wissel, Amber en Monte Rosa en is gericht op jonge kwetsbare ouders en zwangere jongeren. In het kader hiervan is het klooster, gelegen in het domein van Monte Rosa, verbouwd tot knusse, eigentijdse studio’s. Een fotoreportage van de officiële opening op 12 mei 2014 vind je hieronder.

FOTO’S OPENING STUDIO’S DE SHELTER

MONTE ROSA WORDT EEN BEETJE GROTER

Monte Rosa heeft er een afdeling bij. De Vlieger, een organisatie binnen de bijzondere jeugdzorg gevestigd te Deurne, wordt namelijk officieel een afdeling van Monte Rosa.

De officiële naam blijft VZW Monte Rosa (met een afdeling De Vlieger in Deurne).
De maatschappelijke zetel blijft Heidebergstraat 249, 3010 Kessel-Lo.

Voor de concrete werking verandert er niets.

MONTE ROSA IS INGESTAPT IN EMK

Sinds 01/01/2013 is Monte Rosa ingestapt in het EMK ( Experimenteel Modulair Kader ) en is ze erkend als organisatie die de volgende modules aanbiedt :

  • Module verblijf :40
  • Module contextbegeleiding basisintensiteit: 43
  • Module contextbegeleiding autonoom wonen baisintensiteit : 5