SPONSORING

 

Monte Rosa wordt gesubsidieerd door het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.

Met dit geld komen wij net toe voor de dagdagelijkse kosten voor de kinderen en jongeren gasten, maar hebben wij altijd tekort voor de werking en het onderhoud van de noodzakelijke infrastructuur en voor alle extra’s die er telkens bijkomen: kampen, uitstappen, extra materiaal, onderhoud van het domein, …

Het is elk jaar puzzelen om het hoogstnoodzakelijke te bekostigen. Het is elk jaar opnieuw zoeken naar extra middelen en sponsoring om de werking ‘rond’ te krijgen en om de kinderen datgene te geven waar ook zij recht op hebben!

U kunt ons daarbij helpen!
Alle giften zijn erg welkom op het rekeningnummer van Monte Rosa : BE33 2300 2420 4146 , BIC : GEBABEBB
Voor giften die gestort worden, wordt er vanaf 40 euro een fiscaal attest uitgereikt.

De belastingvermindering voor giften aan erkende instellingen wordt in 2020 verhoogd van 45% naar 60%. Als iemand een gift van bv. € 100 doet, dan vermindert zijn belasting met € 60!

De nieuwe maatregel zal ngo’s en non-profitorganisaties steunen waarvan de activiteiten van algemeen belang zwaar zijn getroffen door de coronacrisis.

Alvast van harte dank bij voorbaat.

Indien u meer info wilt over onze huidige noden, wensen en projecten, neem contact op met: Muriel De Ryck: 016/525581, muriel.de.ryck@monterosa.be

Ook in 2018 hebben weer veel sympathisanten hun steun gegeven door geld te storten, activiteiten te organiseren voor Monte Rosa, … of via vrijwilligerswerk mee te werken aan een warme organisatie.

Het doet deugd om te merken dat de vzw door zovelen mee gedragen wordt.

De Lions Luythaegen hebben in Deurne weer hun jaarlijkse mosselsouper georganiseerd die een aardige cent opbracht voor de afdeling in De Vlieger!

Onze afdeling in Deurne heeft ook extra sponsoring gekregen van Music for life,  basisschool Drakenhof  en Intiem Events. De tennisclub Vlug Vooruit zorgde dan weer dat onze kinderen gratis konden deelnemen aan tenniskampen.

De Lions Erasmus van Leuven hebben een concert georganiseerd in het Lemmensinstituut, met een buffetje ervoor. Een gezellige avond met prachtige muziek!

En naar jaarlijkse traditie heeft het Koninklijk Verbond der Jaartallen van Leuven ook dit jaar weer een leuke woensdagnamiddag op de kermis aangeboden aan onze -12-jarigen uit het Leuvense, en bovenop nog een mooie cheque geschonken!

De afdeling van AG Insurance die onze peters en meters willen zijn, hebben ons ook in 2018 weer gesteund via heel wat initiatieven!

De toneelvrienden De Lo hebben een deel van hun opbrengst aan Monte Rosa geschonken!

De Landelijke Gilde van Linden heeft ook een mooie som geschonken.

De orde van advocaten hebben n.a.v. hun bezoek aan Monte Rosa een gift gegeven.

En nog zoveel anderen!

Ook een hartelijke dank aan de vele vrijwilligers die tijd willen vrij maken voor onze kinderen, jongeren én hun familie!

Deze extra middelen en steun hebben o.a. geleid tot

  • extra steun voor onze kampen en uitstappen en voor individuele kampjes voor de kinderen tijdens de schoolvakanties
  • activiteiten voor gasten mét hun ouders en familie, en samen mét hen georganiseerd
  • een schitterend tuinfeest n.a.v. ons 60j bestaan, voor alle betrokkenen.
  • vervanging in al onze groepen, waar nodig, van matrassen, donsdekens, kussens, …
  • extra attenties voor onze gasten
  • … en nog zoveel meer!

Aan iedereen een gemeend dank je wel! Jullie steun is voor ons een hart onder de riem!